Salades
Kruiden
Pepers
Eetbare Bloemen
Verpakkingen
Over Ons
Jobs
1
Offerte aanvragen
EN
FR
FR
EN
Blogs
/
Blog
Bieslook: het kruid dat je hongerig maakt (naar meer)
Bieslook maakt jou hongerig en smaakt altijd naar meer. Zin in? Lees dan zeker deze blog....
Lees meer...
Thaise basilicum: van pittig kruid tot natuurlijk afrodisiacum
Het verschil tussen Thaise basilicum en het Europese neefje? Dat lees je in deze blog!
Lees meer...
Laurier: van Julius Caesar tot jouw keuken
Overwinnaars eren. Hart- en vaatziekten genezen. Of gewoon gerechten mee op gang brengen. Laurier is een veelzijdig kruid. L...
Lees meer...
Kleine pimpernel: onbekend maar karaktervol
In de keuken kan je met kleine pimpernel alles maken: van sauzen en soepen tot stoofgerechten. Lees er meer over in onze blog.
Lees meer...
Geneeskrachtige kruiden tegen winterkwaaltjes
Een verkoudheid? Of een griepje? Lees in deze blog meer over welke kruiden jou verlossen van je winterkwaaltjes....
Lees meer...
Winterkruiden voor heerlijke feestmaaltijden
De juiste winterkruiden maken jouw feestmaaltijden nog eens zo feestelijk. Lees er hier meer over.
Lees meer...
Zeekraal: lekker met alles wat krioelt in de zee
Zeekraal is lekker met alles wat uit de zee komt. Zo past de zoutige en zilte smaak perfect bij visgerechten. Lees er meer o...
Lees meer...
Rozemarijn: een welriekend, karaktervol vergeet-me-nietje
Rozemarijn heeft niet alleen een overheerlijk aroma, ook staat het kruid symbool voor het ‘niet-vergeten’ van dierbaren ...
Lees meer...
Eetbare viooltjes: van garnituur tot natuurlijke aspirine
Met eetbare viooltjes breng je niet alleen kleur op je bord, maar ook veel smaak. Daarom zie je ze vaak als garnituur op geb...
Lees meer...
Salie: lekker bij gebraad, wild en gevogelte
Of het nu gebraad, wild of gevogelte is: het aroma en de scherpe smaak van salie geven aan elk gerecht een meerwaarde. Lees ...
Lees meer...
Platte peterselie: niet alleen platter, ook pittiger
Platte peterselie heeft blaadjes dan krulpeterselie. Ook is de smaak pittiger en fijner. In deze blog van Taste Up lees je m...
Lees meer...
Dragon: het geheim van bearnaisesaus, vinaigrettes en mosterd
Dragon is een kruid dat je kent van onder andere bearnaisesaus, vinaigrettes, mosterd en tal van vlees- en visgerechten. Het...
Lees meer...
Vorige
Volgende