Bij Taste Up vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen. Ook lamsoor maakt deel uit van ons assortiment en kan je vers, verwerkt en verpakt bestellen.
Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. We zijn bovendien IFS-gecertificeerd.
Lamsoor is vrij zeldzaam. Zo groeit het plantje in ons land enkel op de Zwinvlakte in Knokke en in Nederland langs de Waddenkust. Waarom de naam lamsoor? Vanwege de vorm. Ook scheiden de blaadjes het overtollige zout af, waardoor ze vaak dezelfde groengrijsachtige kleur krijgen als een lamsoor.
Door het groeigebied van het plantje is het niet verwonderlijk dat je lamsoor het best combineert met wat uit de zee komt: schaaldieren en vis. Maar ook zijn de blaadjes lekker bij lamsvlees. Tip: gebruik bij het koken geen of weinig zout, want lamsoor heeft van nature al een zoute smaak.
Enkele ideetjes:
Doorgaans blijft lamsoor zo’n drie tot vier dagen goed in de koelkast.
Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.