Salades
Kruiden
Pepers
Eetbare Bloemen
Verpakkingen
Over Ons
Jobs
1
Offerte aanvragen
EN
FR
FR
EN
Blogs
/
Blog
Hoe gember in bulk of in kleine stukjes bewaren?
Wij geven je verschillende tips om de kleine overschotten van je gember of je gember in bulk te bewaren. Van de vriezer tot bewaren in alcohol.
Lees meer...
Waarom is een radijs zo gezond?
Rond en gezond… zo zou je het beste een radijs kunnen omschrijven! Maar wat maakt deze groente eigenlijk zo gezond?
Lees meer...
Wat is wortelpeterselie?
We vertellen je graag wat meer over wat is wortelpeterselie: de vergeten groente, geven enkele recepten en tonen waar je ze online kunt kopen.
Lees meer...
Waarom is gember gezond?
Is gember wel zo gezond als de meeste mensen beweren? En waar kan ik snel en makkelijk verse gember kopen?
Lees meer...
Wat is gewone veldsla?
Wat is gewone veldsla en waarom is het een van de meest populaire slasoorten? Een korte kijk naar deze interessante en lekkere groente.
Lees meer...
Wat is lamsoor?
Vandaag hebben we het over een prachtige groene groente; lamsoor. Maar wat is lamsoor nu precies?
Lees meer...
CO2-neutraal, het nieuwe normaal?
TasteUp streeft ernaar om niet alleen de lekkerste kruiden op je bord te toveren maar ook om als CO2-neutrale onderneming door het leven te gaan.
Lees meer...
Hoe kan je best verse spinazie klaarmaken?
Als knapperige en frisse bladgroente kan je met spinazie heel wat richtingen uit. Wij bekijken hoe je het best verse spinazie kunt klaarmaken.
Lees meer...
Taste up wordt gesmaakt in het Foodbag Magazine
Leuk interview over de onderneming Taste Up in het Foodbag magazine. Jorne en Jolien vertellen in geuren en kleuren over hun kruiden, bloemen en pepers.
Lees meer...
Hoe kan je paprika best bewaren?
Hoe kan je een paprika best bewaren en hoe lang blijft ie dan goed? Wij geven alle antwoorden op jouw bewaarvragen.
Lees meer...
Je gerechten met verse Italiaanse kruiden op smaak brengen
Wat zou de Italiaanse keuken toch zijn zonder haar typische verse Italiaanse kruiden! We stellen ze graag aan je voor.
Lees meer...
Enkele bloemen die je kunt eten op een rij
De perfecte manier om je gerechten kleur en smaak te geven, is het gebruik van eetbare bloemen. Wij zetten enkele bloemen die je kunt eten op een rij.
Lees meer...
Vorige
Volgende